Maatwerk inbouwkasten

Wanneer u specifieke wensen heeft qua kastindeling of de standaard kasten passen niet in uw ruimte dan kunnen wij een inbouwkast voor u op maat maken. De ruwbouw wordt zoveel mogelijk bij ons in de werkplaats gedaan. Deze kast wordt vervolgens op de uiteindelijke plek afgemonteerd.

Glazen schuifwanden

Wilt u uw kamer of kantoor een moderne open uitstraling geven? Dan kunt u kiezen voor glazen schuifwanden. Deze worden door ons ingemeten en speciaal voor u op maat geproduceerd.

Schuifdeuren

Het plaatsen van schuifdeuren is een mogelijkheid om de voorkamer en achterkamer van elkaar te scheiden zodat u een rustig kunt eten terwijl uw kinderen tv aan het kijken zijn. Het is zelf mogelijk om de schuifdeuren in de wanden weg te werken wanneer deze worden geopend.

Industriële deuren

Heeft u een modern interieur? Denk dan eens aan industriële deuren. Deze zijn in verschillende maten en uitvoeringen te krijgen. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Vensterbanken

Een vensterbank was van vroeger uit een bank die in de venster gemonteerd werd. Wilt u een traditionele vensterbank of heeft u een bestaande vensterbank die vernieuwd moet worden? Wij kunnen dit voor u realiseren.

Verbouw woning

De woning is een belangrijk onderdeel van uw leven. U bent er een groot gedeelte van uw tijd. Het is daarom belangrijk dat deze voldoet aan uw wensen. Heeft u verbouwplannen? Schakel ons dan op tijd in. Wij kunnen u informeren over alle mogelijkheden en toepassingen.